Om FINinteriör

Våren 2019 fick jag möjligheten att starta ett samarbete med ett finsk företag, Tetrimaki, som tillverkar designklassiker av arkitekterna Eero Saarinen, Eliel Saarinen och Pauli Blomstedt och då bestämde jag mig för att byta bransch. Jag har tidigare arbetat med service, kundrelationer och försäljning inom logistik och tänkte att nu eller aldrig skall jag satsa på det som varit ett stort brinnande intresse sedan länge – nämligen design och möbler. Eftersom jag har finskt påbrå har finskt design alltid varit mig varmt om hjärtat så att starta samarbeten med finska designers och formgivare var helt naturligt.

Så min affärsidé blev att lyfta fram både gamla och nya finska arkitekter och designers och deras produkter som tidigare inte sålts på den svenska marknaden. Möblerna jag säljer och marknadsför är unika i sitt slag, de är tidlöst moderna, håller hög kvalité och är närproducerade. Det är möbler som kommer att hålla lång tid framöver. Något att lämna över till nästa generation.

Nu finns inte bara möbler i vår kollektion utan även inredningsdetaljer. Vi har bla fantastiska stadskartor av björkfaner från Papurino, ett brandsläckningsskåp från FinishFire, en porslinsserie från Vaja och så inredningsartiklar av metall och läder från Miiko Design.
Utbudet ökar allt eftersom jag hittar unika och hållbart producerade produkter, så håll utkik för alla produkter hittar du i vår nätbutik

Även en del av möbelsortimentet finns i vår nätbutik men tanken är att samarbeta med återförsäljare, inredare och arkitekter och fungera som en länk mellan dem. Men är ni intresserade av möblerna så kontakta mig gärna via formuläret, kontakt

/Virpi Lampinen